De enige echte zakkenvuller gaat online.

Nieuwe VoorElkaar-website.
Na vele succesvolle jaren van ontwikkeling op het gebied van unieke verzekeringsconcepten lanceert de Actua Groep de vernieuwde VoorElkaar-website.

Wat is er veranderd?
De nieuwe site geeft de bezoeker meer mogelijkheden om het goede doel van zijn of haar keuze te delen met andere geïnteresseerden. Bekijk bijvoorbeeld hier de webpagina van de voedselbank in Capelle aan den IJssel. Zo beoogt de nieuwe website het promoten en verspreiden van informatie met betrekking tot (lokale) goede doelen, stichtingen en verenigingen. Door middel van directe links naar social media websites (Facebook, Twitter en Linkedin) waar het betreffende goede doel bij is aangesloten kun je als geinteresseerde bijdragen in het onder de aandacht brengen van jouw goed doel naar keuze.

ve Redactie VoorElkaar.nl

Goede doelen


Steun jezelf / IKKE

Steun jezelf / IKKE

Kun je zelf een financieel duwtje in je rug gebruiken? Kies dan je eigen bankrekening als goed doel.

» Meer informatie...


Wensstichting Oppepper4all

Wensstichting Oppepper4all

Wij vervullen wensen voor chronisch zieke kinderen én volwassenen.
Bij alle ziekten en in ieder stadium dus ook terminaal. Samen kunnen we ze weer kracht geven. Dankzij jouw hulp kunnen wij ze een geweldige dag geven.

Een echte oppepper!

» Meer informatie...


Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta is gevestigd op het Prinsemolenpad 4 te Rotterdam en is een onafhankelijke non-profit organisatie die wil voorzien in het stimuleren van zeil activiteiten voor met name mensen met een lichamelijke beperking.

» Meer informatie...


ReumaNederland

ReumaNederland

ReumaNederland strijdt voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Haar missie is: reuma zo snel mogelijk de wereld uit.

» Meer informatie...