Het VoorElkaar verhaal van Stephanie.

Waarom ik bij VoorElkaar.nl verzekerd ben.

Wat mij aanspreekt in VoorElkaar.nl is het steunen van goede doelen middels de verzekeringen die je toch al nodig hebt. Eigenlijk sla je op die manier 2 vliegen in 1 klap. Ik ben goed en goedkoop verzekerd en mijn favoriete goede doel pikt hier een graantje - zeg maar flinke graan - van mee. VoorElkaar.nl laat hiermee zien maatschappelijk betrokken te zijn, omdat je niet alleen de grote bekende goede doelen kan steunen, maar ook kleine lokale projecten waar jij je betrokken bij voelt.

Ik als consument voel me hier goed bij. Toen mijn vriend een auto kocht hebben we deze ook direct bij VoorElkaar.nl verzekerd, alleen heeft hij er voor gekozen om VC Nesselande te steunen, in plaats van de door mij gekozen dierenbescherming. (Soms krijg je helaas niet alles "VoorElkaar"...!)

stephanie Van Stephanie Voor Elkaar

Goede doelen


Steun jezelf / IKKE

Steun jezelf / IKKE

Kun je zelf een financieel duwtje in je rug gebruiken? Kies dan je eigen bankrekening als goed doel.

» Meer informatie...


Wensstichting Oppepper4all

Wensstichting Oppepper4all

Wij vervullen wensen voor chronisch zieke kinderen én volwassenen.
Bij alle ziekten en in ieder stadium dus ook terminaal. Samen kunnen we ze weer kracht geven. Dankzij jouw hulp kunnen wij ze een geweldige dag geven.

Een echte oppepper!

» Meer informatie...


Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta is gevestigd op het Prinsemolenpad 4 te Rotterdam en is een onafhankelijke non-profit organisatie die wil voorzien in het stimuleren van zeil activiteiten voor met name mensen met een lichamelijke beperking.

» Meer informatie...


ReumaNederland

ReumaNederland

ReumaNederland strijdt voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Haar missie is: reuma zo snel mogelijk de wereld uit.

» Meer informatie...